Om kampanjen

Vi som driver kampen för att få igenom frysta hyror är Göteborgsbor och medlemmar i förbundet Allt åt alla Göteborg. Vårt mål med att frysa hyrorna är att få tillbaka makten över våra hem. Genom opinionsbildning, mobilisering och andra påtryckningsmedel vill vi tvinga stadens politiker och fastighetsägare att möta vårt krav på frysta hyror. Från och med nu kommer ni kunna att se våra affischer på stan, gå på möten med oss i era stadsdelar och på andra sätt stötta kampanjen. Tillsammans kan vi frysa hyrorna i Göteborg!

Läs mer på vår hemsida om hur du kan engagera dig i kampen. Hjälp oss att sprida vårt material om frysta hyror både i Göteborg och på sociala medier! Kom och delta på våra möten! Tillsammans ska vi kunna frysa hyrorna! Var med och driv kampanjen med oss! 

Under våren 2022 så har vi lanserat en flygbladskampanj där vi kommer dela ut flygblad till alla hyresgäster i Göteborg. Vill du hjälpa till genom att dela ut flygblad i ditt hyreshus så fyll i vårat formulär: https://forms.gle/3QY718j67jKN8nnT8

Hör av dig på epost eller följ våra sociala medier (Facebook, Twitter & Instagram) för att få mer information om frysta hyror-möten och ta del av vårt material.